This historic (c.1911) two story Town Hall building was originally designed with town offices accessible only by way of interior stairs that lead from the main lobby. A three story 1950’s addition to the rear of the building further complicated internal circulation by a necessary separate entry from the back parking lot. The primary goal in the renovations and improvements to the Robbins Memorial Town Hall was to make the entire building accessible while maintaining its historic character both inside and out. The new accessible building required redesign of all of the town offices.

Courstreet Architects, Inc. worked with building users as well as with the local historic commission and disabilities board to accomplish a sensitive design that successfully responds to the various requirements. Historic details and materials were matched wherever possible.


 
COURTSTREET ARCHITECTS, 285 PARKER STREET NEWTON, MA 02459

TEL:617-244-4333 FAX:617-244-4325 COURTST@RCN.COM