The Cahoon residence was a modest home with a mix of brick and wood siding. Courtstreet Architects was asked to design a two story addition that would relocate the back door to the garage side of the house. The kitchen was expanded out towards the back yard and a sitting area surrounded by windows with views to the yard streams natural light into this new living area of the home. The basement was also expanded to create a large playroom for the family children. Upstairs a master suite as well as a bathroom with double sinks for the kids was added. This addition and renovation drastically altered the living spaces of the home and orients the living spaces of the home to the activities of the back yard.

 
COURTSTREET ARCHITECTS, 285 PARKER STREET NEWTON, MA 02459

TEL:617-244-4333 FAX:617-244-4325 COURTST@RCN.COM